Jan Noordhuis Ine Koopmans Galerie aan Zee
Kunst in opdracht Route beschrijving Links Contact
Vrijgezellen Feesten

Vrijgezellen Feesten - ’s Morgens om 10.30 komt er een groep naar het atelier. Op de ezel staat een groot doek. Er staan potten verf, kwasten, gels, mediums,papier, krijt en potloden en er liggen plaatjes. Tijdens de koffie gaan we aftasten waar de bruidegom of bruid nu eigenlijk van houdt. Wat is zijn of haar smaak? Wat zijn de kleuren van het interieur? Houden ze van abstract of figuratief? De plaatjes helpen ons een beeld te scheppen en de groep maakt een kunstwerk op maat.

We werken de hele dag, met een onderbreking voor een uitgebreide lunch met een goed glas wijn. Tegen borreltijd is het schilderij klaar en vertrekt de groep naar Noordwijk aan Zee met zijn vele kroegjes en restaurantjes om het vrijgezellenfeest voort te zetten.

In het atelier is plaats voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Bij grotere groepen moet er uitgekeken worden naar een andere locatie.

Formaat doek: 80 x 120 cm of 100 x 100 cm.

Ook leuk: geen schilderij maar een drieluik, te gebruiken als kamerscherm. Materiaal: houten panelen met lijst en scharnieren.

Meer informatie? Neem contact op.

Copyright © 2005 Galerie aan Zee - Webdesign by DeepSea.nl