Kunst in opdracht Route beschrijving Links Contact
Teambuilding


Teambuilding
Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje?


- Download brochure: "Kunst op de Werkvloer"
- Neem contact op
Teambuilding met Atelier aan Zee -
Jan Noordhuis en Ine Koopmans weten als geen ander hoe zij een creatief en vooral gezellig bedrijfsuitje kunnen organiseren. Als beeldend kunstenaar hebben ze allebei meer dan 30 jaar ervaring. Daarnaast heeft Ine een ruime ervaring als creatief therapeut waarbij zij kunstzinnige therapie gaf aan groepen en individuele personen. Er wordt afhankelijk van de groep gewerkt met diverse materialen en technieken. Gezellig schilderen of verantwoorde kunstwerken maken voor het eigen bedrijf, (bijna) alles is mogelijk.

Wil je geïnspireerd kunnen raken of blijven, dan is het van belang dat je activiteiten doet die je leuk vindt, dat aan de voor jou noodzakelijke voorwaarden wordt voldaan, dat je inspiratiebronnen volledig benut en dat je weinig last hebt van belemmeringen. Met kunst als middel brengen we mensen met elkaar in gesprek over hetgeen hen inspireert, van binnenuit motiveert en we helpen hen daarbij gebruik te maken van hun sterke en zwakke kanten. Beelden zeggen meer dan woorden. Door beeldend werken wordt een ander deel van de hersenen aan het werk gezet. Daarnaast leer je je collegae eens op een andere manier kennen en kun je samen of individueel leuke kunstwerken maken.

Wij beschikken over de galerie en het atelier voor groepen tot maximaal 15 personen. Voor grotere groepen moeten we uitwijken naar een andere locatie.
In goed onderling overleg ontstaan vaak de leukste plannen en ideeën, wij zorgen ervoor dat het een top dag wordt!Copyright © 2005 Galerie aan Zee - Webdesign by DeepSea.nl